м.Київ, вул.П.Болбочана 4а, оф.24
300 грн. – 500 грн.
В рамках майстер-класу будуть розглянуті класифікація, клінічні особливості харчової алергії, питання розповсюдженості різних її видів, питання виявлення ХА, ведення пацієнта з підозрою на харчову алергію.
– Підвищення обізнаності лікарів щодо факторів ризику розвитку харчової алергії: роль сімейного лікаря, педіатра та інших фахівців;
– Епідеміологія та розповсюдженість харчової алергії у світі серед пацієнтів різного віку;
– Класифікація несприятливих харчових реакцій;
– Розпізнавання провідних симптомів IgE-опосередкованих та не-IgE-опосердкованих харчових реакцій, на які повинен звернути увагу лікар;
– Розбір клінічних випадків з характерними проявами харчової алергії з боку різних систем організму, їх виявлення у пацієнтів;
– Підходи до діагностика харчової алергії;
– Диференційна діагностика харчової алергії;
– Міжнародні рекомендації щодо менеджменту пацієнтів з проявами харчових реакцій;
– Особливості ведення пацієнтів різного віку з харчовою алергією.
Лікарі здобудуть наступні навички:
Розділ оновлюється…
Розділ оновлюється…